Saturday, January 14, 2012

Comunicat divendres 13 de Gener 2012, GIRONA

Comunicat divendres 13 de Gener 2012, GIRONA:

Davant dels fets de les darreres 48 frenètiques hores, L' associació d' Amics dels Mossos d' Esquadra i Policia Local Catalana manifesta els següents punts:

1) No som Policies ni ho volem ser, per això tenim als Mossos d' Esquadra i a la Policia Local Catalana. Nosaltres som la societat civil i Interior s' ha proposat acabar amb nosaltres, com tot allò que pugui ser qualsevol iniciativa personal d' interès nacional i que l' èxit no pugui ser atribuïble a les seves accions. Això serà ara i sempre, Doncs la lluita pel poder és mes vella que l' anar a peu i que la sopa d' all i Interior ha utilitzat a la Direcció General de la Policia per difondre un missatge a totes les comissaries de Catalunya a través de la seva intranet en la que ens "eleva" a L STATUS de ser capaços de poder obstaculitzar el procés de diàleg entre la DGP i els Sindicats!! És una situació de deliri absolut. Gràcies per donar-nos tal HONOR i RELLEVÀNCIA, però nosaltres si que toquem de peus a terra i només som uns quants voluntaris amb ganes de pencar i molt (com ja hem fet en el passat) perquè es facin les coses correctament, en aquest país. El que passa que, el fer les coses desinteressadament no es comprèn, no agrada i molesta i més si no estàs a la corda de cap partit polític.

2) No som cap sindicat, ni ho volem ser-ho, som ciutadans corrents. Per això hi han els sindicats.

3) James Bond ha passat a l' història, Per els que no ho sàpiguen, les coses ja no es fan així. no es va, fent desaparèixer als dissidents i contraris amb una pistola i silenciador (a molts dels que prediquen drets als quatre vents, els hi agradaria avui agafar una pistola i fotre'ns un tret en vista del to de les injuries rebudes). Ara tenen uns mitjans que són la hòstia...és una guerra psicològica de primer ordre, molt subtil i molt eficient, amb els intoxicadors i esvalotadors al servei d' uns pocs, a través de les xarxes socials i alguns mitjans que sense adonar-se'n ,per la seva ignorància, cauen o que sapiguen't-ho, segueixen les ordres de l' amo.

4) El fet que s' hagi pres la decisió de parlar en castellà i de justificar-se de perquè s' ha fet, els hi correspon als que han pres aquesta decisió i no a l' Associació d' Amics dels Mossos d' Esquadra i Policia Local Catalana. De ben segur tindran una raó per haver-ho fet, però en tot cas seran ells qui ho diran. Que es podria haver fet d' una altra manera, segur que si. Tot és corregible i millorable. Però els fets, són els fets i lo fet, fet està. I com hem dit abans, prudència, calma i paciència amb els intoxicadors del twitter i d' altres xarxes socials, que es guanyen la vida (i els que no )generant guerra només per destruir. Aquesta Associació treballarà ara i sempre per la pau i la construcció de lo positiu. La crítica, sense alternativa i solució, no construeix. Paralitza, destrueix i baixa la moral de les persones, com més baixa està una persona més manejable és.

5) En cap cas l' Associació d' Amics dels Mossos d' Esquadra i Policia Local Catalana retirarà el seu suport a les dues policies en els temes pels quals va ser fundada, que tothom coneix i que val la pena no oblidar:
a) La unificació de les dues Policies en una, per estalviar despeses innecessàries i duplicitats, guanyar en eficiència i efectivitat.
b) Que el Departament d' Interior proporcioni les armilles antibales i els guants antitall a tots i cadascun dels agents.

6) La obligació moral de cada català és la d' unir-nos (L' unió fa la força) i no dividir-nos. I aquí hem caigut de quatre potes tots plegats amb el tema nº3, doncs els intoxicadors al servei del poder, s' ho deuen estar passant d' allò més bé veient com ens barallem i ens matem entre nosaltres (divideix i venceràs). El poble català hauria d' aprendre de totes les trampes que ens han parat en els darrers temps i madurar. Però som la generació dels 30 minuts i oblidem amb facilitat. Per tant fem un esforç extra i aprenguem tots plegats a analitzar, processar i reflexionar la informació, abans de caure en la temptació (GRATUÏTA, VISCERAL I PROVINCIANA) de carregar-se a un col·lectiu o de jutjar qualsevol cosa, sigui quina sigui. Pensem per-exemple fins a 10 abans de fer qualsevol cosa. Algú ha trucat directament als responsables d' haver parlat en castellà? Algú ha parlat directament?

7) Hem repartit menjar i beguda als Mossos que s' han tancat a les comissaries de Plaça Espanya, Cornellà, Sant Feliu de Llobregat i Girona. Ho tornaríem a fer ara i sempre. A tots ells, de sindicats i de no sindicats. Perquè han estat capaços d' obligar a seure i negociar, en menys de 24 hores, a Interior per acabar amb aquesta FARSA i aquest GRAN TEATRE que no hi han diners. Perquè s' enfronten, navegant contracorrent i perquè necessiten el suport del poble català (estatuts de l' associació).

8) L' Associació d' Amics dels Mossos d' Esquadra i Policia Local Catalana no donarà mai de la vida, suport a les retallades,a no ser que el Govern tingui valentia i apliqui la mateixa reducció per Llei a la resta de productes necessaris per a la vida: Lloguers/Hipoteques, benzina/gasoil, aigua, alimentació, medicaments, ensenyament...

9) Aquesta associació és i serà sempre, un exemple i un referent en la defensa dels drets humans. Drets Humans que no se li poden negar a CAP persona i que són reconeguts universalment per les Nacions Unides. Drets que sembla ens oblidem que encara els policies de Catalunya no tenen i que hem de seguir treballant i aportant el nostre granet de sorra, fins acabar amb el problema. Per tant com que s' estan vulnerant dos drets universals com són 1) El dret a la vida i a la integritat física i moral de les persones i 2) El dret a la lliure informació i com que no hi ha cap indici que això hagi de millorar, aquesta associació treballarà amb constància i dedicació perquè el nostre país, Catalunya, pugui ser un referent mundial pel que fa a drets humans.

La resta deixem-ho als professionals.

Aquí tots i totes estem presenciant la comissió de diversos delictes que afecten a la seguretat dels nostres agents i a la informació que rebem de lo OFICIAL. Així que unitat i endavant!

Sort i Molts Ànims Policia Catalana!

No comments:

Post a Comment